.
BRUISEND ANKEVEEN DILLEWIJN AA2017 PERS LINKS
AA2012 AA2013 AA2014 AA2015
ANKEVEEN ARTISTIQUE
 
Nieuwe en bekende kunstenaars op Ankeveen Artistique 

Stichting Bruisend Ankeveen, organisator van Ankeveen Artistique, ziet helaas geen kans meer om dit artfestival te organiseren. 

bekijk hier informatie over de laatste deelnemers 2017

  
Voor vragen staat de organisatie je graag te woord:  
035- 656 1507 of stuur een mail:

bruisendankeveen@gmail.comde foto's van het vorige Art festival 2015

DEELNEMERSOVERZICHT 2015

Kunstfestival 2015 in Ankeveen pakte groots uit!

 
Het Kunstfestival “Ankeveen Artistique”  had ook dit jaar weer veel te bieden. In totaal waren er ruim 70 deelnemers met creatieve uitingen, zoals kunst, toegepaste kunst en optredens.

Veel belangstelling trok de demonstratie van de Airbrush Academie uit Lelystad, die een model bespoot. Ook kon je deelnemen aan een graffiti workshop. Of een boottochtje maken met een dichter aan boord over de Ankeveense plassen. Voor de allerkleinsten was er poppenkast waar ook volwassenen van genoten. 

 

Je kon jezelf ook laten vastleggen door een live portrettekenaar. Of een eigen kunstwerkje maken van bijenwas, een henneptattoo laten zetten, een flessentuin met vleesetende planten bewonderen: het kon allemaal op Ankeveen Artistique. 

En laten we de leerlingen van de Joseph Lokinschool niet vergeten. Die waren al weken bezig met hun eigen kunstvoorwerp dat op zaterdag geassembleerd werd.

Voor de lekkere trek kon men zich laten verwennen op het terras van de horeca die net als voorgaande jaren een samenwerking was van “Het Wapen van Ankeveen”  en restaurant “Lekr”.

Kortom, er was zoveel te zien en te doen dat het ondoenlijk is om alles bij naam te noemen.

Team “Art Festival” Ankeveen Artistique
------------------------

FOTO'S

AA 2011

AA 2012

AA 2013

AA 2014


--------------------------


Emma van der MeulenDick van Someren